Смесители – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Смесители

Роден през 1985 г., Daniel Rubinetterie е италиански творчески производител на смесители. От своите фабрики, разположени в провинция Милано, Daniel Rubinetterie направи революция в класическия подход към кранове, създавайки патентовани декоративни техники и фокусирайки се върху оригиналността на творенията. Целта на Daniel Rubinetterie е да предложи изключително персонализиран продукт, който може лесно да се адаптира към специфичните нужди на всеки клиент и да се превърне в чист израз на всеки личен вкус.

Иновативните оформления ще представят същността и идентичността на Newform, чийто най-чист израз се появява в един вид изложба, способна да подчертае красотата на продуктите.

Компанията представлява най-истинското и автентично въплъщение на философията „Произведено в Италия“, като включва италианската красота, дизайн и начин на живот във всеки от своите продукти и ги разпространява по целия свят.

Спестяването на енергия е основен приоритет за Симас; през последните петнадесет години ресурсите им са внимателно максимизирани по време на производствения цикъл, който изисква много енергия.С времето спестяването на енергия се превръща във всеобхватна философия, която позволява значително спестяване на компанията от всеки един продукт и е от пряка полза за околната среда. Без съмнение Simas е една от първите компании в района на Civita Castellana, която насърчава енергоспестяването и екологичното съзнание.

Историята на FIMA (т.е. италиански акроним на Fabbrica Italiana Miscelatori Accessori) върви ръка за ръка с тази на мебелите за баня и интериорния дизайн и се основава на три специфични ценности, обобщаващи нейната философия на дизайна: #Green #Quality #Design. Компанията – създадена през 1960 г. от Карло Фратини – е динамична, международна и абсолютно съвременна по своята същност, която се изразява в иновативни уникални решения по отношение на дизайн, качество и функционалност, фокусирани върху околната среда и устойчивостта на околната среда.

Компания е основана в Bugnate di Gozzano (NO) от Cipriano Marietta през 1950 г.

История за техническа и стилистична еволюция, в съответствие с промяната и навиците на крайните клиенти. От първия кран през 1950 г. до създаването на първите фотографски каталози, Rubinetteria Bugnatese премина през дълъг растеж и се научи как да бъде позната чрез своите продукти.

Търговците на едро, собствениците на шоуруми и водопроводчиците знаят, че всеки кран и фитинги, проектирани от семейство Мариета, за банята или за кухнята, е създаден в името на дизайна и грижата за всеки детайл и е съобразен със съвременния вкус на крайните клиенти.