Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0897 87 89 78

Смесители

Компанията представлява най-истинското и автентично въплъщение на философията „Произведено в Италия“, като включва италианската красота, дизайн и начин на живот във всеки от своите продукти и ги разпространява по целия свят.

Remer Rubinetterie е роден в Милано през 1965 г. и днес е впечатляващо производствено съоръжение, разположено в Касано д’Ада (Милано, Италия) на площ от около 85 000 квадратни метра.

Всеки артикул на Remer Rubinetterie изразява работата и страстта на екип от квалифициран персонал, мотивиран от фирмената философия за непрекъснато усъвършенстване.

Роден през 1985 г., Daniel Rubinetterie е италиански творчески производител на смесители. От своите фабрики, разположени в провинция Милано, Daniel Rubinetterie направи революция в класическия подход към кранове, създавайки патентовани декоративни техники и фокусирайки се върху оригиналността на творенията. Целта на Daniel Rubinetterie е да предложи изключително персонализиран продукт, който може лесно да се адаптира към специфичните нужди на всеки клиент и да се превърне в чист израз на всеки личен вкус.

Историята на FIMA (т.е. италиански акроним на Fabbrica Italiana Miscelatori Accessori) върви ръка за ръка с тази на мебелите за баня и интериорния дизайн и се основава на три специфични ценности, обобщаващи нейната философия на дизайна: #Green #Quality #Design. Компанията – създадена през 1960 г. от Карло Фратини – е динамична, международна и абсолютно съвременна по своята същност, която се изразява в иновативни уникални решения по отношение на дизайн, качество и функционалност, фокусирани върху околната среда и устойчивостта на околната среда.

Използването на сертифицирани суровини, контролът на всяка фаза от производствения цикъл и специалното внимание към крайния тест са основата за предоставяне на клиентите на истински ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ продукт с отлично съотношение цена/качество. Получените резултати позволиха да се реализират няколко модерни и стилни серии, осигуряващи високо ниво на качество и удовлетворяващи не само вътрешния пазар, но и външния.

Zucchetti. Кос продуктите са предназначени да енергизират и подобрят архитектурата на стаята, където са поставени. Целта е да се даде усещане за благополучие и яснота на ежедневните аспекти на домашния живот. Zucchetti. Банята Kos е изцяло ориентирана към дизайна, качествена обстановка. Това е частната зона за върхови постижения, където всеки от нас се наслаждава на лукса да затвори символично вратата и да посвети време на себе си. Този малък, уединен рай е място, където можем да „декомпресираме“, където елегантните, но прости форми имат пречистващ капацитет.

Alpi след 25 години дейност вече е един от водещите иноватори Made in Italy в индустрията с постоянен ангажимент към изследвания, технологично развитие и естетическа еволюция на продукта. През годините Alpi е постигнала най-високото ниво на специализация на термостатичните смесители, реагирайки и на търсенето на традиционни кранове и фитинги.

Вниманието към детайлите, високото качество и обслужването са само някои от основните характеристики, които характеризират Alpi.

Компания е основана в Bugnate di Gozzano (NO) от Cipriano Marietta през 1950 г.

История за техническа и стилистична еволюция, в съответствие с промяната и навиците на крайните клиенти. От първия кран през 1950 г. до създаването на първите фотографски каталози, Rubinetteria Bugnatese премина през дълъг растеж и се научи как да бъде позната чрез своите продукти.

Търговците на едро, собствениците на шоуруми и водопроводчиците знаят, че всеки кран и фитинги, проектирани от семейство Мариета, за банята или за кухнята, е създаден в името на дизайна и грижата за всеки детайл и е съобразен със съвременния вкус на крайните клиенти.

AQUAelite е италианска компания, фокусирана върху проектирането и производството на елегантни и иновативни душ системи. AQUAelite предлага широка гама от продукти с уникален стил, перфектен синтез на научни изследвания,
първокачествени материали, технологични инвестиции и преди всичко 40 години професионална компетентност и опит, предавани от баща на син.