Санитария – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Санитария

THE.ARTCERAM е постоянно развиваща се търговска марка: оригинални продукти, свежи и амбициозни, обединени от духа на иновацията.

Използването на най-чистите суровини, точното и стриктно създаване на прототипи, управлението на всички фази на производствения процес са подкрепени от солидна керамична традиция, от „ноу-хау“, което с течение на времето е комбинирано с все по-сложни технологии.

Постоянният GSI винаги е бил една от водещите компании в традицията на керамичната индустрия на Civita Castellana. От 30-те години на миналия век GSI използва своя предприемачески дух, за да преодолее пазарните трудности.

Предприемаческият дух, страст и далновидност на Cavaliere Orvile Venturato – някога сърцето, душата и тласъкът на Samo – живеят днес във всяко стратегическо решение, затвърждавайки нашето признание на пазара за обзавеждане на бани на всяка стъпка от пътя.

Високо качество, гъвкавост и грижа за клиентите са основните характеристики на компанията. В допълнение към своите производствени мощности, White Ceramic разработва вътрешно всички гипсови форми: традиционно леене на гипс, при което занаятчиите работят рамо до рамо с машини и плъзгащи се системи за съхранение, за да разработят всеки продукт.

Simas, която стартира като голяма компания, управлявана от експерти керамици, продължи да се развива с две прерогативи: всеки продукт, произведен изключително в Италия, и всеки продукт, произведен изключително във фабриката: от залепването до остъкляването, от изпичането в пещи до системата за баркодиране, с поредица от стъпки, започващи с вътрешно администриране и завършващи с разпространение на пазара.

Комбинирайки превъзходството на традиционното италианско занаятчийство с най-новите технологии и с постоянно внимание към променящите се тенденции в дизайна и функционалността, Axa, от 1995 г., търси нова концепция за баня, способна да изрази дълбоката страст, стояща в основата на керамичния продукт; от тази цел идва идеята, която се разкрива благодарение на перфектното смесване на експертни ръце, мухъл, вода, въздух и огън, в сложен процес, напълно удовлетворен само от създаването на уникални продукти, превръщащи банята в абсолютен протагонист на домашното пространство.