Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0897 87 89 78

Мебели за баня и аксесоари

Творенията на Gaia се раждат от дизайнерска концепция, базирана на стриктно внимание към детайлите и облицовките и на подбора на най-доброто качество на материали и допълнения.

Целта на BMT винаги е била да се съчетаят дизайн и практичност, като се използват висококачествени материали, като в същото време се комбинира ефективността на производствените процеси с ангажимент към традиционните проучвания на място. Чрез вниманието си към детайлите по време на целия производствен процес, от закупуването на суровини до фината настройка на крайния продукт, компанията разработва мебели за баня, отличаващи се със своите сложни покрития и дълготрайни характеристики.

Млад и динамичен персонал, подкрепен от 40 години производствен опит в сектора за обзавеждане на бани, разработи през 2005 г. концепцията за ДИЗАЙН НА КЪЩА. С задълбочените познания за обработката на метали като месинг, алуминий и стомана, HOUSE DESIGN произвежда аксесоари и добавки за иновативни и изискани бани.

Mia Italia Bathroom, фирма Pesaro, специализирана в производството на мебели за баня, това е изразът на Милко Канделарези, който иска да изпълни една мечта и страст, да създаде продукти, където традицията и културата на мебелите и италианската звезда.

Най-важният фактор зад всеки избор на производство е дизайнът. В Mastella науката и функционалността се комбинират заедно в началната фаза на проектиране, за да се постигне надеждност и красота. Тези ценности се подновяват всеки ден. Целият производствен цикъл, който следва, изцяло управляван от компанията, е вдъхновен от тези ценности. Мебелни колекции и аксесоари са проектирани и произведени с уникална синергия с всяка нужда и измерение, за да дадат живот на най-красивите бани.

Утвърждаването на марката Etrusca на национално и международно ниво се дължи на непрекъснат стремеж към съвършенство в качеството и уникален дизайн, с висока отдаденост на „Произведено в Италия“. Във фабриката си Etrusca има най-важните и представителни производствени процеси в индустрията, като набляга на вниманието към детайлите и довършителните работи. Силата на Etrusca всъщност отразява перфектния баланс между лукс и традиция

Salgar, с повече от 70-годишна история, е семеен бизнес, който произвежда 100{a3669d5b32add6fc402d37a01ab61949d58cb4b819b60a854fdde9f1463feed0} от мебелите за баня във фабриката си в Сарагоса, Испания, и продава оборудване за баня в над 60 страни по света.

Karol има за цел да декорира банята със стил и елегантност, както и с индивидуалност и функционалност, с особено внимание към модерността на своите колекции и към иновациите, като същевременно развива изследванията за нови технологии и материали. Марката, основана през 1980 г. като референтно обзавеждане за баня на високо ниво, през годините завоюва лидерска позиция, която днес, благодарение на интеграцията в холдинга Synergia, ще се засили и в зоната за баня+душ.