Мебели за баня и аксесоари – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Мебели за баня и аксесоари

Brem е продукт на мъже и жени, не само на технологии и машини, квалифицирани хора, които могат да завършат дори най-взискателните проекти навреме и обучени да трансформират стоманата в продукти с най-високо качество и с висока естетическа стойност.

С повече от тридесет години опит в сектора, Arbi е символ на силна, успешна институция в обзавеждането за баня. Ден след ден изследванията, развойната дейност, иновативните технологии и сътрудничеството с големи дизайнери затвърждават нейното лидерство в пейзажа на мебелите за баня с този стил, произведен в Италия.

Творенията на Gaia се раждат от дизайнерска концепция, базирана на стриктно внимание към детайлите и облицовките и на подбора на най-доброто качество на материали и допълнения.

Целта на BMT винаги е била да се съчетаят дизайн и практичност, като се използват висококачествени материали, като в същото време се комбинира ефективността на производствените процеси с ангажимент към традиционните проучвания на място. Чрез вниманието си към детайлите по време на целия производствен процес, от закупуването на суровини до фината настройка на крайния продукт, компанията разработва мебели за баня, отличаващи се със своите сложни покрития и дълготрайни характеристики.

Млад и динамичен персонал, подкрепен от 40 години производствен опит в сектора за обзавеждане на бани, разработи през 2005 г. концепцията за ДИЗАЙН НА КЪЩА. С задълбочените познания за обработката на метали като месинг, алуминий и стомана, HOUSE DESIGN произвежда аксесоари и добавки за иновативни и изискани бани.

Утвърждаването на марката Etrusca на национално и международно ниво се дължи на непрекъснат стремеж към съвършенство в качеството и уникален дизайн, с висока отдаденост на „Произведено в Италия“. Във фабриката си Etrusca има най-важните и представителни производствени процеси в индустрията, като набляга на вниманието към детайлите и довършителните работи. Силата на Etrusca всъщност отразява перфектния баланс между лукс и традиция