Вани, душ кабини – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Вани, душ кабини

СПА център на палубата на кораба, хидромасажна вана в хотелска стая, сауна в собствената баня. Обзавеждането на Treesse позволява персонализиране на различни типове среда: от вашия дом до СПА център, от курорти до луксозни хотели и яхти. Добавена стойност за всяко пространство, обзаведено с Treesse.

Novellini group е европейски лидер в производството на душ паравани, душ кабини и джакузита, с фабрики в Италия и Франция, клонове в ключови европейски страни и представители на различни континенти. Имаме 27 клона по целия свят, осем производствени площадки и един милион душ кабини, произвеждани всяка година. Ние се грижим за вашето благополучие от 50 години!

Предприемаческият дух, страст и далновидност на Cavaliere Orvile Venturato – някога сърцето, душата и тласъкът на Samo – живеят днес във всяко стратегическо решение, затвърждавайки нашето признание на пазара за обзавеждане на бани на всяка стъпка от пътя.

Zenon е интелигентната твърда повърхност, способна да осъществи всяка идея, която е в съзнанието на архитект или интериорен дизайнер. Това е компактен материал, изработен от акрилна смола и алуминиев хидроксид, много твърд и без пори, с изключителни качества по отношение на естетика, издръжливост, поддръжка и гъвкавост. Zenon, повече от материал, е окончателният инструмент за професионалистите в строителството и декорацията.

Albatros представлява конкретната реализация на преживявания, истории, умения и известно италианско внимание към материалите, очарователен дизайн и висококачествено производство. Albatros олицетворява способността да се адаптира към нашия съвременен свят хилядолетното италианско съвършенство, особено по отношение на изкуствата и архитектурата. Albatros символизира предложение за подобряване на нашето настояще, във време, в което личното благополучие изглежда е по-скоро елитарна награда за спечелване, а не вече човешко право. Albatros означава естетика и дизайн с вечен стил, тъй като нищо повече от италианското изкуство не въплъщава и представлява идеята за безкрайността. Винаги и завинаги.