Мозайки – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0897 87 89 78

Мозайки

bisazza

Bisazza е една от най-добрите луксозни марки в дизайнерския сектор и световен лидер в производството на стъклена мозайка за вътрешна и външна декорация. 

Bisazza предлага широка гама от луксозен декор и обзавеждане, подходящи за всяка жилищна и външна зона – израз на уникален стил, който внася съвременен усет към класиката чрез комбиниране на елементи от

мода и дизайн.

Ние създаваме материали за интериори и архитектура, характеризиращи се със силен стремеж към изследвания и иновации. Имаме предвид “Произведено в Италия” в по-широк смисъл, което подобрява дизайна на продукта и гарантира италианското му качество. Ние предлагаме подови и стенни материали и предоставяме квалифицирана техническа поддръжка на дизайнери и клиенти през целия жизнен цикъл на проекта, от концепцията до избора на идеалния материал до крайните детайли. Работим рамо до рамо, за да намерим и разработим най-добрите решения за домашна, търговска и обществена среда.

Нашите продукти покриват всички тенденции, винаги с най-високо качество и най-доброто обслужване както за частни, така и за търговски проекти. Най-доброто решение при проектирането на вашия проект в рециклирана стъклена мозайка. Изпълняваме персонализирани проекти. Години на иновации и дизайн на вашите услуги. 100{a3669d5b32add6fc402d37a01ab61949d58cb4b819b60a854fdde9f1463feed0} рециклирана стъкловидна мозайка, произведена в Испания.