За нас – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080

За нас

ИТАЛКЕРАМИК ГРУП БЪЛГАРИЯ ИТ ООД  е водеща фирма на българския пазар в областта на вноса и търговията с висококачествена италианска керамика, санитарен фаянс, гранитогрес, душ кабини, сауни, вградени душ и уелнес системи, хидромасажни вани, смесителни батерии и мебели за баня. Базирана в гр. Пловдив, с идеята за налагане, съхранение и развитие на италианския стил в обзавеждането на българския пазар. Философията на работа на фирмата е клиентът да получи италианско качество и дизайн на приемлива за стандарта ни цена. Работи се както по индивидуално желание на клиента, така и с професионалните съвети на архитекти и дизайнери.

Екипът на ИТАЛКЕРАМИК ГРУП БЪЛГАРИЯ ИТ ООД, поема грижата за професионалното и висококачествено обслужване на клиентите си с доказани 100% италиански и испански продукти на фабрики – лидери в бранша!

ital
Мисия
Нашата мисия е да наложим изисканият и класически стил на италинския дизайн във всеки дом, за да превърнем мястото Ви в това, за което винаги сте мечтали.
Визия
Задълбочените ни и дългогодишни познания в областта на италианския дизайн ни помогнаха да се представим безупречно през годините. С помощта на качествени продукти за дома осъществихме хиляди мечти и предоставихме ясна визия, за това как един дом трябва да изглежда.
Доверие
Доверието е изградено на база висококачествени материали, изтънчен дизайн и професионален подход, така че да се удоволетвори всяко изискване на клиента.

Всеки клиент е специален за нас!

Нашите партньори