Широкоформатни плочи – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Широкоформатни плочи

Laminam

Laminam произвежда фаши с размери от 1000×3000 до 1620×3240 и дебелина от 2 до 20мм.

Хора. Идеи. Иновации. Способноста да мислиш иновативно, без предрасъдъци и извън приетите норми и граници. Така се раждат новите парадигми: референтни модели и показатели, които се превръщат в модел, който предлага нови решения. Повърхности, вдъхновени от природата, които надминават природата.

Blend

Blend е една от първите линии, създадени от Laminam и продължава да бъде една от най-популярните и до днес. Тези минимални повърхности се предлагат в класически, много прости цветове: avorio (слонова кост), grigio (сив) и nero (черен).

Calce

Всичко започва с един поглед, поглед към ежедневието. Шпаклована стена, която се превръща в източник на вдъхновение за създаване на нова повърхност, където простотата и едновременно с това мекотата се превръщат в отличителни естетически и тактилни характеристики. Структура и текстура от най-голяма привлекателност.

Cementi

Изглежда, че Cementi почти освобождава материала, с ефекти, които придават текстура на повърхностите и може, макар и проектирани върху големи плочи, със силен съвременен характер. Повърхност, отличаваща се с покритие, което не е твърде изразено, за да предаде почти идеята за абстракция.

Collection

Елегантен, добре премерен, почти институционален. Класически. Серията Collection не се нуждае от представяне, благодарение на идеята за съвършенство, която предава от пръв поглед. Това е най-старата серия на Laminam, първият етап в историята на марката, който се използва като отправна точка, когато даден продукт трябва да бъде иновативен.

Filo

Линията Filo е превод на скъпоценен камък върху архитектурна повърхност. Той е измислен преди 10 години, вдъхновен от образа на безкрайно повтаряща се преплетена преливаща се нишка. Това е една от най-популярните серии, благодарение на ценното докосване, което успява да предостави на всяка настройка, към която се прилага.

Fluidosolido

Серия, която стана почти като залог: да създаде архитектурни повърхности, които да пресъздадат контрастите, открити в природата. По-специално тези от подводния свят, където синият (синият) оттенък на водата е завършен от григио (сиво – вече преустановено), вдъхновен от морското дъно, вкаменелостите, почвата. Първични светове, пълни с живот.

Fokos

Камък, пясък, олово, земя и сол. Първичните елементи, от които природата черпи силата си, без които би било невъзможно да се живее, са източник на вдъхновение за Fokos. Серия с кадифено-гладки тактилни усещания, базирана на безупречно търсене на точните нюанси.

I Naturali

Отличителната черта на серията I Naturali е почвата. Субстанция, която от една страна припомня всички първични неща, а от друга възможността да бъде използвана. В резултат на това плочата, направена от керамика, придава уникална стойност на настройките, които покрива.

Legno Venezia

Линията Legno Venezia е вдъхновена от Briccole, онези колове, известни по целия свят, които водят плавателни съдове по венецианските канали от векове. При смяната им поради износване, причинено от ефекта на солената вода, майсторите от Република Венеция им дават нов живот, превръщайки ги в предмети на интериорен декор.

Fiandre

Maximum е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ формат, който се предлага на пазара на порцеланови каменинови изделия, БЕЗ ДОБАВЕНИ агломерати, продукт, който идва от внимателно подбрани суровини. Във формат 300x150x0,6 cm, Максимумът тежи само 14 kg/m2. Maximum съчетава максимална свобода на дизайна с голяма гъвкавост. От една страна макси-плочата драстично намалява броя на прекъсванията в проектната единица, а от друга страна, широката гама от предлагани подмножители гарантира голяма гъвкавост за всички изисквания.

ROCK SALT MAXIMUM

Fiandre Architectural Surfaces се вдъхновява от изключително добре познат и основен елемент, солта, и дава живот на Rock Salt Maximum, много изтънчена колекция, в която типичната за морската сол кристализация е изразена с широка и пълна цветова палитра.

AGATA MAXIMUM

Agata Maximum е продукт на комбинацията от технология Maximum и опита, който сме натрупали в разработването на сложни повърхности. Тази колекция от макси-скъпоценни камъни в каменни изделия има силен декоративен ефект. Неправилната и концентрична форма, изпълнена с контраст и засенчване, придава на плочата усещане за дълбочина и пресъздава полупрозрачния ефект, типичен за агата.

IL VENEZIANO

Следвайки стъпките на тази типична тенденция, Il Veneziano отразява великолепните традиции на вековната занаятчийска изработка. В пълната керамика класическите терацо плочки осигуряват огромно архитектурно въздействие. Всяка повърхност е техническо-естетическо сливане на романтизъм и иновация, класическа изтънченост и авангард.