Мебели за баня Mastella – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Мебели за баня Mastella

Tender LAK

Ново усещане за цвят. В колекцията мебели за баня Tender LAK цветовете придобиват въздействащ, премерен и текстуриран вид. Комбинирани с форми и материали, те създават съвременна марка за благополучие в начина на живот. Скосените ръбове на чекмеджетата отразяват качеството на колекция, която предлага повече от двадесет и пет облицовки, позволявайки създаването на дизайни, които са приветливи и винаги впечатляващи.

Kami

Ексклузивна модулна система, адаптивна дори към по-големи настройки за баня, оптимизираща всеки квадратен сантиметър пространство и разширяваща възможностите за персонализиране с различни корпуси, чела на чекмеджетата, материали и допълнителни части. С колекцията мебели за баня Kami, модулният дизайн става плавен и надежден, като практичността е ключова съставка и всеки детайл е уникален.

Summit 2.0

Обзавеждането за баня като произведение на изкуството. Колекцията Summit 2.0 на Mastella включва страни и плотове, които обрамчват всеки елемент от мебелите за баня като шедьовър, уникален по отношение на размери, материали и опции за завършване. Предната част на парчето се превръща в платно, персонализирано във всеки детайл. Какво предпочитате: текстурния контраст на двуцветна схема или игра на светлини, осигуряваща максимално визуално въздействие?

Byte 2.0

Универсален и адаптивен. Byte 2.0 е колекция от мебели за баня, но и не само за баня. Той разполага с модулна система с дизайн на Mastella, включваща затворени или отворени части, които ще добавят стойност към всяка част от дома. Комбинации от колони, шкафове и други окачени за стена елементи: пренапишете правилата за вашето лично пространство, предизвиквайки геометриите с уникални продуктови миксове.