Albatros – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Albatros

Modula F Combi

Широка, съществена, съвременна в своите линии и във високоразвитите си функции. Смел израз на иновативно изследване на оформянето, Modula F Combi обновява формите и обемите, за да постигне перфектната използваемост както на вътрешните, така и на външните пространства.

Soreha Wall

Той споделя с цялото семейство Soreha същността на линиите и съвременния дизайн и функции. Замислен за монтаж в централна стая, стена, ъгъл и ниша, той зачита традицията, обновявайки я в нейните облицовки, функции и хроматични предложения.

Idea F Oval

Idea F Oval успява да предаде цялата си хармония и баланс чрез форми, изцяло отдадени на благополучието. Произведен от лъскав акрилен материал, който подчертава красотата му, той е оборудван с иновативната система Airpool microjets, която добавя качество и функционалност към колекцията.

Cosmopolitan

Cosmopolitan Spa е идеален, ако споделянето на благополучие е едно от вашите удоволствия. Правоъгълна форма, почти доближаваща се до квадратност, има елегантна компактна естетика и много функции.

Soreha Pool

Дизайн и функционалност в перфектен синтез, за ​​да придадат форма на благосъстоянието. Четири удобни позиции за потапяне, програмируеми и регулируеми въздушни и водни струи за максимално персонализирана релаксация.