Циментов ефект – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Циментов ефект

Refin 

Design Industry

Design Industry е новата колекция от много материали, вдъхновена от градския дизайн и съвременните архитектурни тенденции. Той включва две различни повърхности, предлагани в широка гама от размери и цветове, за да издигне максимална свобода при планиране на проекти. Гранитогреса Oxyde предизвиква остъкления вид на оксидирани метали, съчетаващ ярки и тъмни нюанси. Raw представлява хроматичната и структурна интерпретация на суров цимент и лющещи се мазилки.

REFIN

Plain

Бетонът е универсален; той оживява без никаква форма и поради това предоставя безброй официални опции, от гладки покрития до груби повърхности, с много разнообразна естетика. Внимателно изследване на многото характеристики на този материал е fil rouge към нашите три решения, Block, Mold и Plain; тези три колекции имат различни характеристики, обединени в Генералния план.

REFIN

Graffiti

Създаден след щателен мониторинг на индустриални зони и столични пространства, Refin създаде нова керамична колекция, която преосмисля цимента в гранитогресни изделия, универсален и отличен материал по отношение на технически и естетически характеристики. Монохромна керамика, предизвикваща нюансите на суровия цимент, вариращи от сиви нюанси до по-топли ярки и тъмни нюанси, надраскани от умишлено неправилни следи, за минимално пространство с голямо визуално въздействие.

ABK

Blend

Индустриалният вид на бетона се среща с многоцветните текстури на терацото в определено съвременен композиционен микс.

ABK

Crossroad Chalk

В тази колекция гранитогресни плочки с минималистичен дизайн и отличителна повърхност с триизмерен ефект, ABK създаде изключително реалистично възпроизвеждане на зърното и графичния ефект на мазилките в широка гама от цветове и размери. Идеален е за използване в жилищни сгради и големи архитектурни проекти.

ABK

LAB325

Колекцията е кръстена на циментовия прах код 325 и концепцията за лаборатория като място за творчески експерименти. Предлага се в три различни повърхности: ОСНОВА, минималистично изгладен бетон; ФОРМА, вдъхновена от бетон, отстранен от кофража; и МЕТАЛ, възпроизвеждащ стоманобетон с ретро външен вид.

Marazzi

Cementum

Девет размера, четири естествени нюанса – пепел, пясък, никел и олово – и четири модерни нюанса – Indigo, Carbon, Olive и Cotto – са подобрени с поредица от модели – Spring, Mosaico, Striato и Arco – които преоткриват същността на бетона с декоративен, съвременен привкус за покриване на жилищни и търговски повърхности, включително тези с натоварен трафик. Cementum също е идеален в комбинация с други колекции на Marazzi, от ефект на дърво до малки размери.

MARAZZI

Cementum20

Оригинална интерпретация на универсален материал. Еволюцията на каменните изделия с бетонен ефект възпроизвежда усещания, графични елементи и естетика, които са по-верни от всякога на вдъхновения материал.

Marazzi

Plaza

Индустриалният бетон се превръща в ключова характеристика на дизайнерските схеми с Plaza, колекция от подови покрития от гранитогрес, предлагана в четири цвята с финни шарки и висока степен на вариация на нюансите. Колекцията е завършена от три цветови вариации за използване на стени, подкрепени от универсален набор от декори.