Текстилен ефект – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Текстилен ефект

Ceramica Sant’Agostino 

DIGITALART

В света на модата, използвайки художествената графика на тъканите и дефинирането на нов декоративен код за най-модерния гранитогресен материал. DIGITALART не се ограничава до превода на стила на текстурата, а го интерпретира артистично чрез графичен ключ, с хроматично движение на празно и пълно, редуващо се чрез визуални последователности, които се превръщат в език.

Ceramica Sant’Agostino 

TAILORART

Артистически изтънчен, но дискретен съобразен вкус; сложни, но измеримо елегантни; в унисон с тенденциите, които определят най-актуалните настроения в обзавеждането. Ceramica Sant’Agostino, след като представи на пазара на керамика най-новото поколение ефект на плат, представя своето развитие с пускането на колекцията TAILORART.

Ceramica Sant’Agostino 

FINEART

Гранитогресните плочки Fineart са новата иновативна колекция от гранитогрес с ефект на плат, изработена с най-доброто поколение техника за дигитален печат и лека триизмерна структура. Техниката за шиене е запазената марка на Ceramica Sant’Agostino – пионерската компания и лидер на тази актуална тенденция в керамичните повърхности чрез уникалните и оригинални колекции DIGITALART и TAILORART, които вече са на пазара.