Simas – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Simas

FOLIO

Керамиката надхвърля своите граници и се превръща в тънък плот, който поддържа четири умивалника: нещо като нов хоризонт, разделящ на две този проект за декор, характеризиращ се с метала на рамките и с дървото на чекмеджетата.

LFT SPAZIO

Проект почти толкова добър, колкото и най-добрият ви приятел. Основна колекция, базирана на изчистени форми, стилизирана в нова геометрична рамка, базирана на супер-овал. Приспособим към модерните интериори и архитектурни пространства, идеален за интимна или ежедневна баня. Достъпно за всички, LFT spazio е безтегловно и просто, младо и гъвкаво.

VIGNONI

Колекцията Виньони на Симас е вдъхновена от най-благородната „Италианност“, с изрична препратка към италианската териториалност, свързана с водата на Баньо Виньони. Дизайн, който започва с овални форми, за линия, замислена под светлината на съвременната кройка, с размер малко по-голям от средния. Меката конфигурация тласка към съучастието на „прегръдката“, а дебелината се движи към лекотата и екстремното изследване на стройността.

LONDRA

Класически игриви форми – леки, чисти и свежи. Семейна колекция. Още повече – напълно стилизирано. Безвременен и напълно успешен.

E-LINE

E-Line от Simas, италиански стил, специално оформен от социалната еволюция и икономика, които са трансформирали нуждите и начина на живот на днешните семейства и пространствата, които обитават. Справедлива цена, насочена към задоволяване на нуждите на по-широка клиентска база. Колекция за баня с меки и криволичещи линии, предназначена за обзавеждане в модерен и съвременен стил. Окачени или монтирани на колона умивалници, налични в различни размери. Подови или окачени вази и бидета, също моноблок.