Мраморен ефект – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Мраморен ефект

Fiandre

AGATA MAXIMUM

Agata Maximum е продукт на комбинацията от технология Maximum и опита, който сме натрупали в разработването на сложни повърхности. Тази колекция от макси-скъпоценни камъни в гранитогресни каменни изделия има силен декоративен ефект. Неправилната и концентрична форма, изпълнена с контраст и засенчване, придава на плочата усещане за дълбочина и пресъздава полупрозрачния ефект, типичен за ахата.

MARMI MAXIMUM

Marmi Maximum предлага финни, декоративни решения, обогатени с неподражаеми цветови вариации и ефекти на жилки, които винаги са уникални. Размерът на Marmi Maximum не е единствената забележителна характеристика, която ги прави сравними с най-изящните и редки мраморни плочи.

BARKWOOD

Marble Lab е селекцията от най-рафинираните мрамори от Fiandre. Изключително чисти нюанси, всеки от които се отличава със светли или много интензивни вени, както и с типични волани с автентичното очарование на редки и скъпоценни кариери. Разработени са в лабораториите на Fiandre, за да съчетаят естетическото съвършенство и върховната производителност в един продукт.

Versace

MARBLE

Играта на светлината на линията Marble и силата на нейните геометрии създават топла, обгръщаща атмосфера в елегантните бани, за да живеете в хармония всеки момент от деня. Новите формати 20×60, 60×120 и 20×120 обогатяват тази широка колекция и правят Marble идеалната линия за обзавеждане на дома със стил, очарование и класическо докосване.

EMOTE

Изтънченият, класически дух на Versace Керамиката намира интригуваща нова интерпретация в линията Emote, вечна колекция от финни подове и покрития.

ETERNO

Вдъхновен от древната японска техника, която запазва дървото чрез леко овъгляване на повърхността му с огън. Днес монохромният ефект е вечната красота.

Refin

Prestigio Onyx

Престижът и лъскавият блясък са характеристиките, които идентифицират Prestigio Onyx, колекция, която преосмисля оникса, най-луксозния от естествените камъни, в съвременен стил. Материалът се актуализира чрез хармоничен език, който говори за сложни текстури и съвременни нюанси. Интензивната връзка със светлината и изисканата графика създават среди със силно естетическо въздействие, които в същото време запазват елегантна визуална лекота. Prestigio Onyx описва цялата изразителна сила на материала и го зарежда с ценен, нов стил.

Prestigio

Каменните материали отново се завръщат в светлината на прожекторите в колекцията на Prestigio: първокласен естествен мрамор от най-известните кариери в Италия и Европа, чиито типични нюанси на цветове и оригинални жилки – понякога деликатни, други по-изразени – се подсилват от облицовката което придава красиво полирано покритие. По този начин колекцията е израз на класическия стил, придаден на елегантен модерен обрат, благодарение и на големите размери 120×240, 120×120, 75×150 и 60×60.

Prestigio

Каменните материали отново се завръщат в светлината на прожекторите в колекцията на Prestigio: първокласен естествен мрамор от най-известните кариери в Италия и Европа, чиито типични нюанси на цветове и оригинални жилки – понякога деликатни, други по-изразени – се подсилват от облицовката което придава красиво полирано покритие. По този начин колекцията е израз на класическия стил, придаден на елегантен модерен обрат, благодарение и на големите размери 120×240, 120×120, 75×150 и 60×60.

Stardust

Контрастите и яркостта на осветеното от звезди небе се превръщат във вдъхновяващата концепция за повърхност, която приветства и нежно отразява светлината: шарките на вени тон-сюр-тон и отраженията на метални люспи подчертават елегантността на безпрецедентен и модерен материал. Благодарение на очарованието, създадено от промяната в тона и от преливащите се нюанси, Stardust отличава модерните декори със силна индивидуалност.

ABK

Sensi Signoria

Sensi Signoria е „цветно луксозно изживяване“, което, подобно на ренесансовото изкуство, умело съчетава селекция от полихроматични мрамори, но по напълно нов и съвременен начин. Цветовите контрасти и стилните съвпадения се определят от изтънчена цветова палитра, както и от чисти, геометрични декоративни шарки.

Sensi Gems

Елегантността на мрамора е предизвикана в четири изискани разновидности, които се открояват не само с контрастиращите си жилки, но и със своите кристализационни ефекти, отличителни текстури, които създават изненадващо усещане за дълбочина в повърхностите, налични във версии с естествено, меко и луксозно покритие.

Sensi Up

Sensi Up представя нови визуални елементи, вдъхновени от мрамор. Колекцията предлага селекция от класически и съвременни мрамори, които перфектно пасват на усещането за изискан лукс, проникващ в днешния свят на архитектурата.

FLORIM

Търсите ли перфектния завършек за вашите продукти Florim?

VERNICE x FLORIM е отговорът: екологичният цвят на боята, който съчетава ефективност и стил за превъзходен резултат.

AKOYA

Улавяне на тайната на красотата на най-ценните и ярки перли, за да даде живот на нови ефекти на блясък и динамика в югранитогресния материал. Перлите Акоя, култивирани в мистериозните и завладяващи морета на Далечния изток, са известни със своята забележителна степен на блясък, подобна на материалното богатство на най-ценния алабастър и оникс. Финишът Krystal, специална техника за шлайфане, проектирана от лабораториите на Sant’Agostino, умножава ефекта на яркостта и прозрачността на плочите Akoya, разширявайки възприятието за пространство и изпълвайки всяка среда със светлина.

THEMAR

THEMAR е изследването на мраморното съвършенство през керамичната повърхност. Името на колекцията се разбира от само себе си: “The Mar-ble”: Четири източника на вдъхновение: изразителната сила на Statuario Venato; деликатните нюанси на мрамор Lasa – известен още като „бяло злато“ -; универсалната топлина на Crema Marfil и дълбочината на цвета на Grigio Savoia. Визуалните характеристики на оригиналния камък са възпроизведени с толкова много материално богатство и съвършенство в детайлите, така че да придадат уникални красиви и естествени характеристики на тези плочи.