Мебели за баня Salgar – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Мебели за баня Salgar

Moment

Върнете се към естественото, към стила без изкуственост, важността на детайлите, осигуряващи баланс и модерност Дом като убежище. Ценност на личното време за самообслужване, благополучие и спокойствие. Всяка една предизвиква различни преживявания, които ви канят да почувствате специални и уникални моменти.

Mam

Серията мебели за баня Salgar MAM има нов, атрактивен и отличаващ се извит дизайн, който я прави уникален и добавя нотка на стил към вашата баня. Тази серия се предлага в пет матови покрития: бял памук, макиато, синя мъгла, черно кадифе и нощно синьо. Изберете своя фаворит!

Vinci

В серията мебели за баня Vinci естетиката, същественото и функционалното се обединяват в уникално и лично предложение. Ако търсите мебели за баня, които съчетават дизайн, комфорт и качество във всеки един от детайлите си, това е вашата серия. Тази серия мебели за баня има черна структура и покритие от африкански дъб, което й придава характер и индивидуалност. Можете да видите това онлайн или в каталога на Salgar.

Compakt

Серията мебели за баня Compakt несъмнено е един от най-представителните символи на иновациите на Salgar, обединяващи простота и елегантност. Compakt е проектиран да отговаря на вашия личен стил и нужди. Поради тази причина тази серия мебели за баня е изработена по мярка, предлагайки на нашите клиенти няколко алтернативи като вградена мивка или мивка за плот. За да се адаптирате към вашите нужди, в Salgar ви предлагаме различни опции, до 2,5 м дължина и две дълбочини (46 или 51 см). Можете също да избирате между различни ексклузивни покрития, тъй като те не са в същите цветове като нашата модулна серия.