Мебели за баня Karol – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Мебели за баня Karol

Tosca

Тоска разказва история за връзката, която Карол винаги е култивирал с италианската изработка. В тази колекция, проектирана от Енцо Берти, материалите от нашата традиция са умело интерпретирани от съвременна гледна точка и комбинирани по уникален начин, за да дадат живот на оригинално предложение.

Mutevole

Това, което прави колекцията Mutevole наистина иновативна е възможността да персонализирате всеки елемент от композицията и да създавате гъвкави комбинации във всяка среда. Колекцията Mutevole е решението за всяко изискване за пространство и вкус и доказателството, че всяка баня, голяма или малка, може да бъде обзаведена със стил.

Manhattan

Колекцията е най-високият израз на възможностите за персонализиране и позволява да се адаптира оформлението на мебелите към личните нужди и предпочитания. Въпреки че Манхатън не се състои от модулни единици, той предлага много решения, които включват чекмеджета, врати или клапи, различно комбинирани един с друг.

Signature

Съществен и динамичен. Колекция, която се адаптира към всяко пространство, голямо или малко, за мебели за баня, които съчетават стил и практичност. Signature се характеризира със съвременна естетика и с вечни и изискани покрития, които напомнят естествени нюанси.

Ks

Шкафовете, включени в колекцията KS, произлизат от идеята за скрита елегантност: чекмеджетата са изработени от многослоен шперплат от бреза и не е необходимо да имат изрязване, тъй като структурата на шкафа за мивка е оборудвана със 7 см за проверка секция на гърба, който има функцията да скрие водопроводното пространство.