Мебели за баня BMT – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Мебели за баня BMT

IKON

IKON е проект със съвременен привкус, в който елементите създават оригинална игра на меки обеми. Всеки BMT проект е единствен по рода си и показва своите необичайни характеристики, които го правят истинска икона на стил. Открояващият се елемент на IKON е ъгълът на изрязване от 45° на вратите, конструкцията и горната част, съчетаващ изтънчени и добре балансирани обеми. Плотът с интегриран умивалник, със строг и основен дизайн, е резултат от задълбочено проучване и показва съвременното усещане на нашия проект.

BLUES

BLUES, роден от самите корени на ритъма и песента на афро-американските общности, се характеризира със своята проста и персонална музикална структура: пластичен продукт, чиято структура включва способността да се адаптира към всички, с простота и стил.

CALYPSO

Calypso е уникален проект от всички гледни точки, разработен в три различни стила. Нови характерни контрасти, за да задоволят напълно и най-личните очаквания и желания, във всеки детайл.

SWING 4.0

SWING, една от историческите програми на компанията, сега придобива нова стилистична и техническа конотация, като същевременно запазва идентичността, придобита с течение на времето. Той е актуализиран с нови предложения за композиции, материали и функции. Ново пространство за уелнес, което може да бъде адаптирано към всеки проект, замислен от BMT в партньорство със Studio Lorenzo Granocchia.

IMPERO

Интерпретацията на формата и функцията, хармонично решение и трезвен стил, отразяващи естествената еволюция на класическите параметри на обзавеждане. Традиционни материали и дизайн, преразгледани в модерен ключ, нов облик, който съчетава елегантност и стил, топлина и рутина.