Мебели за баня GAIA – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Мебели за баня GAIA

NEW STYLE

Нов стил, който интерпретира банята по оригинален и понякога ексцентричен начин. Линията „НОВ СТИЛ Играта на контраста се дава от използването на подбрани материали, като цветни детайли, триизмерни графики и материи. Тази линия е вдъхновена от хора, които търсят оригинално обзавеждане за баня.

LUXURY

Gaia дава възможност за персонализиране на своите мебели, предлагайки безкрайни решения. Всяка мебел може да бъде лакирана във всеки цвят по RAL или декорирана с всяка техника с четка, която пресъздава темите и дизайна, предложени от облицовката, избрана за вашата баня.

MENSOLONI

Различни стилове се смесват заедно в INDUSTRIAL линията. Индустриалните елементи се съчетават с модерността и атмосферата в банята има много отличителен силен характер и стил. Идеи, които преминават от модерното към съвременното, без да се придържат към точен стил, търсейки своя собствена идентичност. Здравостта на металите работи добре с по-традиционни материали.

CONTEMPORARY

Такава гъвкавост може да бъде гарантирана само от продукт, произведен в Италия, продукт, който се поддържа от опита на занаятчиите и тяхната способност да отговори на всяка нужда. Истинска страст е за нашите майстори да работят върху такъв естествен, благороден и завладяващ материал. Опитните дърводелци предават от поколение на поколение тайните и техниките за внимателно подбиране на различни есенции и по-добро използване на техните естетически и функционални потенциали.

STUDIO

Синергията между Gaia Mobili и CREO design&consulting създаде линията STUDIO. Идеята зад линията “STUDIO” е да предложи страхотни иновации за обзавеждане на баня. Компанията, винаги отчитайки тенденциите в сектора, разработи съвместно с дизайнерско-консултантско студио CREO модерна колекция. Самото име подкрепя проекта и задълбочените проучвания зад моделите, включени в тази линия, които също черпят вдъхновение от света на изкуството, модата и културата.