Marazzi – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Marazzi

Momenti

Матовите, неотразяващи повърхности и изваяните триизмерни структури подчертават изтънчените, съвременни нюанси на колекция с бяло тяло с дебелина 6 мм в размер 40×120, в която цветът и декорацията възвръщат централната си роля в пространствата. Асортимент от плътни, живи цветове – Blu, Bianco, Avorio, Salvia, Terracotta, Ocra и Tabacco – разширява своите композиционни потенциали благодарение на триизмерната структура Duo, налична в две форми, които могат да се прилагат в редуващи се ленти или върху цялата стена.

White Deco

Колекцията White Deco създава творчески диалози между минимализма и декорацията, с абсолютната чистота на бялото в големите 60×180 и тънката дебелина, дефинирана в линейни хоризонтални елементи в 3D структурата на Mikado и подсилена с макро декоративни мотиви Botanica, Heyday и Jungle, с флорални и теми от джунглата, където използването на най-новите цифрови технологии и линейното нанасяне на песъчинки разкриват необичайни изразителни потенциали за керамични покрития.

Allmarble Wall

Allmarble е разширен с разширение за стена, включващо оригинални връзки между класическата красота и стилистичните иновации. 5 цвята в размер 40×120 см с дебелина 6 мм, в изискани повърхности Lux и Satin, новата 3D структура Pavé, заедно с декори и мозайки, които създават диалог между благородни мрамори и метали.