GSI – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

GSI

Pura

Колекцията Pura се характеризира с рационален дизайн и стилна елегантност. Консервативните форми, които умело балансират правите линии и меките закръгляния, са резултат от дълъг процес на проектиране и разработка. Занижената чистота на линиите придава на продуктите от тази гама съвременна елегантност и нотка на лукс и финес, които се вписват в простия, но с вкус стил на GSI.

Nubes

Строгост, лекота и гъвкавост: това са основните характеристики на колекцията Nubes. Изискана колекция от авангардни продукти както от стилистична, така и от технологична гледна точка, за взискателни клиенти, търсещи съвременна естетика. Отличителните черти на умивалниците Nubes са тяхната квадратност и присъща гъвкавост, осигурени от двоен профил, позволяващ монтиране на стена, вграждане или монтиране на рафт.

 

Sand

Sand е гама санитарен фаянс, характеризиращ се с уникални характеристики. Дизайнът му се основава на идеята за създаване на атрактивни продукти. От името му е лесно да си представим вдъхновението, което се трансформира в криволичещите и меки форми на гамата: пусти пясъчни плажове и поток от вода в обгръщащата форма на пясъчни басейни и санитарен фаянс.

City

Новата колекция санитарен фаянс City е вашият вход към богатата селекция от решения за обзавеждане на баня, предлагани от GSI ceramica. Висококачествени продукти за взискателни клиенти, които добре осъзнават стойността на своите покупки. Стилна изцяло италианска колекция с две линии за мивка, монтирани на стена, вградени или монтирани върху плотове, и две линии подходящ санитарен фаянс, монтиран на стена или свободно стоящ.

.

Norm

Norm е минималистичното предложение на GSI, за клиентите с вкус, които ценят простотата. Това е проста гама без нищо излишно, нищо декоративно. Неговите множество измерения и функционалност включват санитарен диапазон, който може да бъде персонализиран, за да отговори на широк спектър от пространства и изисквания. Веднъж комбинирана с аксесоари и тела, тази гама създава приятно, функционално елегантно и минимално пространство за баня.