Декорен ефект – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Декорен ефект

ABK

Play

PLAY е широка колекция, включваща стилистични решения, извлечени от традицията на циментовите плочки, продукти, които станаха изключително популярни като изискани и изключително модерни детайли в света на съвременния дизайн. Предлага се във версии на точки, капки, мрамор, бетонен дизайн, ретро бетон, класически, лабиринт, повторно използван, наследство, килим, ръб, струна, етно и оксид. Колекцията PLAY обхваща много различни настроения, вдъхновени от привлекателността на материала на бетона и древна майолика, графични дизайни с племенен вид и цветовете на боядисания метал.

ABK

Wide&Style Mini

Опитът, натрупан с Wide&Style „тапети“, позволи на ABK да разработи революционна колекция от стенни покрития, която съчетава естетическата привлекателност на палитра от десет цвята с декоративни шарки, които се простират върху стената като платове или тапети. Размерът 60×120 см, който въпреки това е лесен за работа дори и в най-малкото пространство, се интегрира перфектно с гамата гранитогресни плочки на ABK.

ABK 

Luce

Luce е гранитогрес с отличителен стил и индивидуалност. Вдъхновен от уникалната привлекателност на смолата, той се предлага в модерна цветова палитра, в която неутралните тонове се сблъскват с неочаквани влияния от света на металите.

Marazzi

D_Segni

Микро, макро, геометрични, флорални, класически, винтидж, метрополитен: новата колекция D_Segni използва микс от входове в каменна реинтерпретация на прекрасните традиционни италиански ръчно изработени циментови плочки в малкия размер 20×20 см.

MARAZZI

D_Segni Blend

Шест нюанса, два размера, обикновена плочка с ефект на смесване и 16 мотива Decoro Mix. В D_Segni Blend сместа от цветови нюанси създава променливи тонални ефекти. Моделът възпроизвежда допълнителния матов ефект с петна и типични вариации на ръчно изработени гранитогресни плочки. Технологията Stepwise съчетава технически характеристики с меко усещане.

Marazzi

D_Segni Scaglie

D_Segni Scaglie е вдъхновен от Venetian Seminato и включва гланцови и матови мраморни повърхности, които създават атрактивни отразени светлинни ефекти върху повърхността. D_Segni Scaglie се предлага в шест цветови варианта, комбинирани със седем декора Tappeto и декор Mix, изработен с 15 различни мотива.