Дървесен ефект – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Дървесен ефект

DOM Design Lab

 

КАKТО В ПРИРОДАТА ДЪРВОТО И КАМЪКЪТ СЕ СРЕЩАТ, ДОПЪЛВАТ СЕ ЕДНО ДРУГО.

ABK

Eco-chic

Дървесните ефекти за следващия сезон се фокусират върху елегантността и естествения вид. Меките вени и топлите цветове са проектирани да осигурят максимална гъвкавост. Еко-чик колекцията разширява гамата от приложения с размери, които включват изключителната гранитогресна дъска 30×180 см с дебелина 20 мм за външни настилки.

 

ABK 

Nordik Wood

Колекцията Nordik Wood възпроизвежда несъвършенствата и разнообразието от детайли на регенерираните дървени дъски, създавайки топла, автентична атмосфера, която се вписва хармонично дори в ултра-минималистичен контекст. Nordik Wood е подобрена от детайли, които възпроизвеждат оригиналния материал с удивителен реализъм, като контрастни пукнатини с почти триизмерен вид.

Ceramica Sant’Agostino 

RICORDI

Ricordi произлиза от силна личност, уникален стил, който постига потвърждение в детайлите, за луксозен и бляскав интериорен дизайн. Паркетният под е очарователен, никога обикновен и винаги актуален, той е идеален както за класически, така и за модерен дизайн. 

 

Ceramica Sant’Agostino

TIMEWOOD

Емблематично представяне на дърво, белязано от времето, възстановено с умение: дърво със силна индустриална, столична конотация, реинтерпретирана по модерен начин. Висококачествените гранитогресни ламели изглеждат така, сякаш наистина са били носени от употреба и са повлияни от изминалото време. В дъските с умело разнообразни графики, жилите и несъвършенствата на дървото се смесват с жлебове и пукнатини, възпроизведени с изненадващ реализъм чрез внимателно проучени материални ефекти.

Ceramica Sant’Agostino 

BARKWOOD

Barkwood, гранитогрес, който напомня плодовите есенции на дървото със своите топли хроматични или неутрални нюанси, плавното движение на графиката, леката текстура на повърхността. Колекция, която се развива върху дъски с три различни мерки, включително чисто новия размер 180 см, идеален за облицоване на пода на големи пространства, както домашни, така и търговски.

 

Marazzi

Vero

Оригинален начин за възприемане на външния вид на дървото, за да се върнете към корените на естествения стил.  Vero Marazzi прави нова крачка напред в областта на технологичните иновации, създавайки колекция, вдъхновена от дъб, която гали погледа ви,  поради невероятната си вярност към естествения материал.

 

MARAZZI

Treverkdear

Treverkdear е вдъхновен от големи дъски, износени от времето и употребата. Нов гранитогрес с неустоима визия, топъл и привлекателен, наличен в 3 цветови варианта – бежов, естествен и кафяв – и същия брой размери: 25×150 cm, 20×120 cm и 40×120 cm, последният от 20-те mm дебелина, специално предназначена за външни пространства.

 

Marazzi

Treverkmade

Marazzi създадоха Treverkmade с бъчвите, използвани за отлежаване на вино и оцет, а линията предизвиква топлината и винтидж аромата на тактилните повърхности на техните древни дръжки, за универсална колекция в 4 нюанса и 3 размера.