Cifre – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Cifre

Alchimia

Малките кухненски стенни плочки от серия Alchimia създават съвременни домове, които не губят онова фино докосване, което ни напомня за дългите дни и щастливите следобеди от нашето детство. Alchimia изпълва пространствата с комфорт, за да се чувстваме напълно като у дома си. Бялото керамично тяло придава форма на стенните плочки, налични в два формата. Предлага се и в до девет цвята и две декорирани части. Универсалността, както и присъщата яркост на тези части с лъскавото им покритие, правят Alchimia идеална колекция за персонализиране на пространства.

Titan

Нейните вдъхновени от скандинавските страни неутрални тонове и фините релефни декорации, които преминават през някои от парчетата от тази керамика за вътрешни стенни плочки, правят серията Titan идеалният материал за декоративни проекти. Тази колекция е плод на керамичните иновации и носи със себе си оригинален дизайн на плочки за кухня и баня. Titan се предлага в два формата и голямо разнообразие от цветове с гланцово покритие, което може да се комбинира с релефни парчета от същата серия.

Glaciar

Glaciar е безопасен залог за пространства, които никога не излизат от мода. Тези модерни и динамични плочки се превръщат в класика благодарение на чистотата на техния бял цвят и сложните релефи, които набраздяват повърхностите им. С приложения в бани и други вътрешни пространства, фаянсовите плочки, които съставляват колекцията Glaciar, се предлагат в гланц и матово покритие. Предлагат се в два различни формата, за да се адаптират перфектно към всеки проект.