Ceramiche SUPERGRES – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Ceramiche SUPERGRES

YOURMATCH

Традиционното и модерното се обединяват, за да създадат „Вашият мач“. Силната индивидуалност на занаятчийския цимент се интерпретира и трансформира в гранитогресни повърхности, които вярно възпроизвеждат неговия повърхностен ефект, действието на времето и включването на инертни материали.

MEDLEY WALL

Medley е проект, в който меките повърхности с ефект на смола се смесват с деликатни остъклени текстури, където мекотата на смолата се прекъсва от текстури с ефект на тъкан, давайки живот на решителен стил, но в същото време хармоничен и балансиран. Атмосферата, създадена с MEDLEY, е резултат от щателно проучване на нюансите и тоновете на цветовете, графиките и използваните материали.

MET.ALL

Met-all е новата колекция на Ceramiche Supergres, която е вдъхновена от металните и преливащи се ефекти на ламарина, създадена за настройки, белязани от поразителен, но прост дизайн. Желанието за комбиниране на индустриален стил с по-стилни и изискани елементи доведе до създаването на повърхност, където силната, смела личност на метала е омекотена от леки ефекти на окисление и преливащи отблясъци.