Catalano – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

Catalano

GOLD & SILVER

Елегантността и скъпоценността на дизайна Made in Italy могат да бъдат намерени в колекция Gold & Silver. Вдъхновени от традиционните техники за високо бижу, тези продукти дължат своите нюанси на благородни метали на използването на чисто сребро и 18k злато. След нарастващото търсене и за да отговори на най-изтънчените естетически вкусове, компанията постигна съвършенство, за да запази яркостта непроменена. Облицовките вече са приложени към шест мивки и чифт окачени тоалетни и биде, в комбинация с иновативната обработка на Cataglaze®+ в черно-бели цветове.

COLORI

Елегантните нюанси на колекцията Colori дават нови възможности за персонализиране на банята. Нашите цветни глазури са уникални и гарантират висока устойчивост на абразия, киселини и термичен удар. Колекцията Colori включва седем сатенени покрития: циментово сиво, кафяво, зелено, светло синьо, синьо, сиво, черно и бяло. Новите цветове са приложени към 11 умивалника за сядане и полувграждане Green Lux и за окачени тоалетни Sfera.

VERSO

Колекция Verso, налична от 2003 г., сега е обновена и разширява гамата си с компактни и малки умивалници. Квадратните форми за оптимизиране на малки пространства и тънките ръбове за постигане на пълен капацитет на мивките са основните характеристики. Колекцията се състои от: 5 стенни и монтирани мивки, всички с дължина 35 см (отпред до гръб); 3 мивки за сядане с дължина 35 см и 3 мивки за ръце

SFERA

Колекцията Sfera е белязана от широка гама от различни форми, предназначени да отговарят на различните нужди от пространство в банята. Колекцията е изцяло преработена и разширява гамата си с: 3 нови стенни или стоящи (на шкаф INOVA) умивалници – 100 см, 80 см и 60 см – със страничен перваз, също се предлагат хромирани месингови дръжки за кърпи ; 65, 60 и 45 см с по-голяма купа (без перваз, само купа), подходяща за монтаж на стена или сядане (на рафтове INOVA), налични са държачи за кърпи; 4 мивки – овални и кръгли – за седящ и полувграден монтаж.

EDITION

Колекцията Edition е вдъхновена от петдесетте и шейсетте години на ХХ век. Перфектен баланс, който анонсира интересни хроматични и размерни вариации. Контрастът между органичните линии на умивалника и рационалността на правоъгълника създава нова, иконографска и разпознаваема естетика.