ABK – ItalCeramic Group

Пловдив, бул. "Пещерско Шосе" 149  | 0876 346 080  | София, бул. "България" 113 | 0897878990

ABK

Crossroad Brick

Crossroad ABK е нова колекция от минималистични фаянсови повърхности, вдъхновени от най-новите тенденции в интериорния дизайн. Вземайки примера от света на гипса, ABK възпроизвежда отличителния размер на зърната на материала и динамичната монохроматична повърхност, за да създаде меки и силно реалистични графични ефекти. Предлага се в цветове Coal, Chalk и Brick, колекцията е част от огромната ШИРОКА гама от размери, предназначени да отговорят на нуждите на жилищни сгради и мащабни архитектурни проекти.

Do Up

Колекцията DO UP е един вид look book, сборник от хетерогенни решения за интериорен дизайн, които се координират перфектно с основните колекции от порцеланови подови плочки.

Wide&Style Mini

Опитът, натрупан с Wide&Style „тапети“, позволи на ABK да разработи революционна колекция от стенни покрития, която съчетава естетическата привлекателност на палитра от десет цвята с декоративни шарки, които се простират върху стената като платове или тапети. Размерът 60×120 см, който въпреки това е лесен за работа дори и в най-малкото пространство, се интегрира перфектно с гамата фаянсови плочки на ABK.